Навигатор сайта (путь к странице)

Головна Вихрист Н.В.

Меню

Укладка ламината на пол. Быстрая укладка ламината своими руками видео. Укладка ламината по диагонали. Пробковое покрытие для пола. Качественная укладка пробкового пола. Пробковый пол плюсы и минусы. Смеси для выравнивания пола. Быстрое выравнивание бетонного пола. Выравнивание пола стоимость. Самоделки для дома. Лучшие самоделки для дома своими руками. Полезные самоделки для дома. Как обустроить кухню. Как обустроить маленькую кухню быстро. Как обустроить кухню фото. Как открыть свой магазин. Хочу открыть магазин с большим капиталом. Сколько стоит открыть магазин. Диван своими руками. Как сделать диван своими руками для дома. Диван своими руками чертежи. Дизайн маленькой кухни. Красивый дизайн интерьера кухни фото. Малогабаритные кухни дизайн.

Корисні посилання

Кнопка сайта

Олександрівська філія КЗ Олександрівське НВО №1

Статистика


Вчитель початкових класів
Вихрист Наталія Василівна
 
Дата народження: 06. 06. 1973 р.
Освіта: вища
Навчальний заклад: Кіровоградський державний педагогічний інститут ім. В.Винниченка
Спеціальність: вчитель почакових класів
 
Стаж роботи: 25 років
Педагогічний стаж: 24 роки
Категорія: ІІ категорія
 
Педагогічне кредо: Найважливіше завдання творчого вчителя – розпізнати, виявити, розкрити, виростити, виплекати в кожного учня його неповторно індивідуальний талант.
 
Самоосвітня проблема: Розвиток особистості засобами інтерактивного навчання
 
 
 
 


Другокласники знайомляться з живою природою PDF Друк e-mail
Неділя, 21 лютого 2016, 13:44
 18 лютого 2016 року учні в 2-А класу разом із вчителем Вихрист Наталією Василівною провели вікторину з природознавства «Дивосвіт», метою якої було узагальнити і систематизувати знання про природу, виховати любов і повагу до звірів і птахів. Вікторина була проведена у формі подорожі: «Стежками царства живої природи» з використанням презентації «Звірі і птахи взимку». Вчитель використала цікаві завдання з передбаченням, де діти готували повідомлення про звірів і птахів. Також учні працювали в групах, розгадуючи ребуси та загадки.
Захід сприяв розвитку в другокласників логічного мислення та відчуття відповідальності за живу природу.
 
 
 





Створено за підтримки Щура В.О.
© 2017 - 2019