Навигатор сайта (путь к странице)

Головна Християнська етика Позакласна робота

Корисні посилання

Погода

Кнопка сайта

Олександрівська філія КЗ Олександрівське НВО №1

Статистика


Позакласна робота
Свято Андрія PDF Друк e-mail

День Андрі́я (Калита) — народно-християнське свято, припадає на 30 листопада (13 грудня) , вважається днем пам'яті мученицької смерті одного із дванадцяти апостолів Христових — Андрія Первозваного. За церковними легендами, святий проповідував християнство у Скіфії й дійшов аж до Києва, де на одному з пагорбів поставив хрест зі словами: «Чи бачите гори ці? Повірте мені, на них засяє благодать Божа»

Детальніше...
 
День Святого Миколая PDF Друк e-mail

Як відзначити найбажаніший день у році для дітлахів? Як зробити пам’ятним День Святого Миколая в навчальному закладі? Чи буде подарунок, а чи, можливо, різка? Як спонукати дитину задуматися над своєю поведінкою і виправитися ?

Детальніше...
 
Колядування PDF Друк e-mail

Колядування — давній звичай зимових (переважно різдвяних) обходів із виконанням величально-поздоровчих пісень (колядок) і речитативних формул (віншівок). Традиційним атрибутом різдвяного обряду колядування є зірка та рушник. Обряд колядування має витоки з давніх язичницьких часів та супроводжується певними театральними дійствами, насамперед ритуальним обходом дворів із величаннями та побажаннями господарю і його родині щастя, добра та злагоди.

Детальніше...
 
Свято Водохреща PDF Друк e-mail

Свято Водохреща, що відзначається 19 січня, має й іншу назву — Богоявлення. Може виникнути закономірне запитання: чому Богоявленням названий не день народження Ісуса Христа, а саме цей день. Відповідь проста: справжній день не той, у який Христос народився, а той, у який він хрестився й освятив воду.

Детальніше...
 
Морально-етичні основи християнської сім'ї PDF Друк e-mail
Мета: ознайомити учнів із поняттям «мораль», «етика», «сім'я», «любов», «виховання», структурними елементами процесу виховання, формами і методами виховання; допомогти дітям зрозуміти, що любов – найбільша Божа чеснота; ознайомитися із значенням любові в житті; донести до серця кожної дитини важливість людських цінностей, що саме сім'я є основою основ. Виховувати любов до Бога, до ближнього, до самого себе, до батьківщини і навколишнього світу.
 
Обладнання: Вишиті рушники, колоски пшениці, виставка родинних ремесел, проектор.
Детальніше...
 





Створено за підтримки Щура В.О.
© 2017 - 2019