Навигатор сайта (путь к странице)

Головна Християнська етика Позакласна робота

Меню

Как правильно класть плитку. Как класть плитку на стену быстро. Класть плитку своими руками. Как выбрать ламинат для квартиры. Какой лучше выбрать ламинат сегодня. Какого цвета выбрать ламинат. Как правильно клеить обои. Как клеить обои на потолок вертикально. Как правильно клеить углы обоями. Интересные самоделки своими руками. Качественные самоделки своими руками фото. Самоделки для дома своими руками. Как сделать потолок в доме. Чем лучше утеплить потолок дома на сегодняшний день. Утепление потолка дома своими руками. Бизнес идеи с минимальными вложениями. Успешные идеи малого бизнеса с нуля. Прибыльные бизнес идеи. Как сделать мебель своими руками. Сделать деревянная мебель своими руками. Сделать мебель своими руками видео. Опалубка для фундамента. Как сделать опалубку для фундамента быстро. Опалубка для фундамента купить.

Корисні посилання

Кнопка сайта

Олександрівська філія КЗ Олександрівське НВО №1

Статистика


Позакласна робота
Свято Андрія PDF Друк e-mail

День Андрі́я (Калита) — народно-християнське свято, припадає на 30 листопада (13 грудня) , вважається днем пам'яті мученицької смерті одного із дванадцяти апостолів Христових — Андрія Первозваного. За церковними легендами, святий проповідував християнство у Скіфії й дійшов аж до Києва, де на одному з пагорбів поставив хрест зі словами: «Чи бачите гори ці? Повірте мені, на них засяє благодать Божа»

Детальніше...
 
День Святого Миколая PDF Друк e-mail

Як відзначити найбажаніший день у році для дітлахів? Як зробити пам’ятним День Святого Миколая в навчальному закладі? Чи буде подарунок, а чи, можливо, різка? Як спонукати дитину задуматися над своєю поведінкою і виправитися ?

Детальніше...
 
Колядування PDF Друк e-mail

Колядування — давній звичай зимових (переважно різдвяних) обходів із виконанням величально-поздоровчих пісень (колядок) і речитативних формул (віншівок). Традиційним атрибутом різдвяного обряду колядування є зірка та рушник. Обряд колядування має витоки з давніх язичницьких часів та супроводжується певними театральними дійствами, насамперед ритуальним обходом дворів із величаннями та побажаннями господарю і його родині щастя, добра та злагоди.

Детальніше...
 
Свято Водохреща PDF Друк e-mail

Свято Водохреща, що відзначається 19 січня, має й іншу назву — Богоявлення. Може виникнути закономірне запитання: чому Богоявленням названий не день народження Ісуса Христа, а саме цей день. Відповідь проста: справжній день не той, у який Христос народився, а той, у який він хрестився й освятив воду.

Детальніше...
 
Морально-етичні основи християнської сім'ї PDF Друк e-mail
Мета: ознайомити учнів із поняттям «мораль», «етика», «сім'я», «любов», «виховання», структурними елементами процесу виховання, формами і методами виховання; допомогти дітям зрозуміти, що любов – найбільша Божа чеснота; ознайомитися із значенням любові в житті; донести до серця кожної дитини важливість людських цінностей, що саме сім'я є основою основ. Виховувати любов до Бога, до ближнього, до самого себе, до батьківщини і навколишнього світу.
 
Обладнання: Вишиті рушники, колоски пшениці, виставка родинних ремесел, проектор.
Детальніше...
 





Створено за підтримки Щура В.О.
© 2017 - 2019